Flapjacks Z Mleka Kokosowego
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Mleko kokosowe Flapjacks może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz miód, ekstrakt z wanilii, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bananan and Coconut Flapjacks, Bananowe, Kokosowe I Czekoladowe Flapjacks & Stirling Castle, oraz Golden Milk: kremowa herbata kurkuma i imbir z mlekiem kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275°: F, aby ogrzać gotowe naleśniki.
Połącz banana w średniej misce z mlekiem kokosowym, jajkiem, sokiem z cytryny, miodem i ekstraktem z wanilii. Odstawić na 5 minut.
W dużej misce ubijamy, aby połączyć mąkę pełnoziarnistą, owies, mąkę gryczaną, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Delikatnie złożyć płynne składniki do mieszanki mąki, ale nie w pełni połączyć.
Pozostaw ciasto na 10 minut, aby zmiękczyć owies.
Tymczasem podgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Gdy powierzchnia jest gorąca, dodać masło lub olej roślinny i rozprowadzić.
Używając miary 1/4 szklanki, Wrzuć 4 do 6 naleśników na patelnię. Odwróć, gdy pojawią się pęcherzyki, po około 3 do 4 minutach.
Gotuj jeszcze minutę, a następnie wyjmij naleśniki na żaroodporną płytę w rozgrzanym piekarniku.
Posypać odrobiną cynamonu i ziela angielskiego i podawać z rozgrzanym syropem klonowym.