Five O ' Clock Jump Shot
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj 5: 00 Jump Shot. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz sól, mleko, bailey ' s irish cream i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skok na patelni kurczak, Skok na patelni kurczak, oraz Wok przez całą dobę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Patelnie cupcake Line z 24 wkładkami.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W innej średniej misce wymieszaj mleko i kawę rozpuszczalną, mieszając, aż kawa rozpuszczalna się rozpuści. Używając miksera elektrycznego, ubić masło, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać granulowany cukier około 1/4 szklanki na raz, ubijając na średniej prędkości, aż do połączenia. Zeskrobać boki i bić z dużą prędkością, około 2 minut więcej, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in the vanilla. Naprzemiennie dodać mieszankę mąki i mleka, pokonując na niskiej prędkości tylko do połączenia, skrobanie w dół boki miski często.
Łyżka ciasto do wkładek, napełniając kubki pół do dwóch trzecich pełne.
Piec,aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 18 do 20 minut. Schłodzić babeczki.
Weź babeczkę i przytrzymaj ją do góry nogami, zanurzając górę w Ganache Espresso, lekko naciskając, aż cała góra babeczki zostanie przykryta. Podnieś babeczkę, pozwalając, aby dodatkowa czekolada spadła. Obróć babeczkę w prawo.
Niech cupcake ostygnie całkowicie przed lukier z Irish Cream lukier Bailey.
Ułożyć posiekaną czekoladę w bowl.In mały rondel na średnim ogniu, podgrzać śmietanę i ESPRESSO instant, aż się uspokoi.
Polać posiekaną czekoladę i dodać masło.
Odstawić na około 1 minutę. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Używając miksera elektrycznego z przystawką do łopatek, masło utrzeć na gładką masę.
Dodać cukier puder 1/2 szklanki na raz, ubijając po każdym dodaniu, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Dodaj Bailey ' s Irish Cream i zmiksuj, ale nie Over whip.