Fish Taco Pizza
Fish Taco Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 35 i kosztuje 99 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, guacamole, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Taco Pizza z łatwą skórką z mąki kukurydzianej {PLUS Zestaw Do Pizzy gratis!}, Taco Rybne, oraz Fish Taco ' s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na nieprzywierającej patelni.
Dodaj rybę i top z sokiem z cytryny, cajun i old bay przyprawy, i sól. Gotować, aż obie strony są dobrze ugotowane.Rozbij ryby na kawałki wielkości kęsa.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Rozciągnij ciasto na pizzę na arkuszu ciastek, który nie ma długich boków i został wyłożony nieprzywierającą folią.Wierzch ciasta z salsą, serem i rybą.Gotować przez 10 minut, a następnie przesuń pizzę na stojaku piekarnika i gotować przez kolejne 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i wierzchu z pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.