Fish Italiano

Fish Italiano
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Fish Italiano może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Przepis ten służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 9 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka soli, cebuli, pomidorów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać białe wino można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Filety Rybne Italiano, Italiano Ravioli, oraz Tortellini Italiano.

Instrukcje

1
Na patelni podsmażyć cebulę i czosnek w oleju do miękkości. Wymieszać z pomidorami, winem, oliwkami, pietruszką i solą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj filety. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do momentu, aż ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Odstawić rybę na talerze; ogrzać. SOS gotujemy na wolnym ogniu przez około 4 minuty lub do osiągnięcia pożądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Marco Felluga Mongris Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Marco Felluga Mongris Pinot Grigio
Marco Felluga Mongris Pinot Grigio
Złoty żółty kolor z miedzianymi wskazówkami. Ma intensywny aromat z wyraźnymi nutami kwiatu akacji, miotły i jabłka. Ma elegancki, owocowy, pełny i uporządkowany smak i długie wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn