Fish Italiano
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Fish Italiano może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Przepis ten służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 9 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka soli, cebuli, pomidorów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać białe wino można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Filety Rybne Italiano, Italiano Ravioli, oraz Tortellini Italiano.
Instrukcje
Na patelni podsmażyć cebulę i czosnek w oleju do miękkości. Wymieszać z pomidorami, winem, oliwkami, pietruszką i solą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 5 minut.
Dodaj filety. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do momentu, aż ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Odstawić rybę na talerze; ogrzać. SOS gotujemy na wolnym ogniu przez około 4 minuty lub do osiągnięcia pożądanej grubości.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Marco Felluga Mongris Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Marco Felluga Mongris Pinot Grigio]()
Marco Felluga Mongris Pinot Grigio
Złoty żółty kolor z miedzianymi wskazówkami. Ma intensywny aromat z wyraźnymi nutami kwiatu akacji, miotły i jabłka. Ma elegancki, owocowy, pełny i uporządkowany smak i długie wykończenie.