Fish Friday Tuńczyk Burgery

Fish Friday Tuńczyk Burgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj Fish Friday Tuna Burgers. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 220 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 27 powiedziałby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś tunan w wodzie, jajku, bułce tartej i kilku innych rzeczach, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Z łyżką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Chili Crusted Ahi Tuna & Avocado Salad with Cilantro Garlic Dressing (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk, Ciasto rybne w piątek wieczorem, oraz Piątkowy Wieczór! Baja Fish Taco ' s z chrupiącą kapustą.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj odsączonego tuńczyka, cebulę, seler, jajko, bułkę tartą, kostki chleba, czosnek w proszku, sól i czarny pieprz. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aby się utrzymać, dodaj zarezerwowany sok z tuńczyka, po 1 łyżeczce na raz. Podziel mieszaninę na czwarte części i uformuj każdą porcję w pasztecik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i smaż placki na złoty kolor, około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedź placki na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Pinot Noir, Merlot i różowe wino to świetny wybór na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Tudor Wines tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutą coli i pieczenia chleba.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn