Firecracker Przegrzebki

Firecracker Przegrzebki
Firecracker przegrzebki to bezglutenowe i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, kapiele z bekonu, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Firecracker Curry Przegrzebki Z Linguine, Petarda, oraz Petarda 2.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, zachowując około 1 łyżki kapieli z boczku. Boczek pokruszyć raz ostygnie w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podgrzać zastrzeżone kapie bekon w oddzielnej patelni na średnim ogniu. Masło i sól czosnkową wymieszać z kapiącymi boczkami; pozostawić do całkowitego rozpuszczenia masła. Gotować przegrzebki w mieszaninie masła, aż nie jest jasnobrązowa powłoka z każdej strony, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść przegrzebki do naczynia do pieczenia. Łyżka sosem maślanym nad przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Skropić sos chrzanowy na przegrzebki i posypać pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
7
Piec przegrzebki pod rozgrzanym brojlerem, aż sos zacznie bąbelkować, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn