Firecracker Przegrzebki

Firecracker Przegrzebki
Firecracker przegrzebki to bezglutenowe i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, kapiele z bekonu, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Firecracker Curry Przegrzebki Z Linguine, Petarda, oraz Petarda 2.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, zachowując około 1 łyżki kapieli z boczku. Boczek pokruszyć raz ostygnie w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podgrzać zastrzeżone kapie bekon w oddzielnej patelni na średnim ogniu. Masło i sól czosnkową wymieszać z kapiącymi boczkami; pozostawić do całkowitego rozpuszczenia masła. Gotować przegrzebki w mieszaninie masła, aż nie jest jasnobrązowa powłoka z każdej strony, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przenieść przegrzebki do naczynia do pieczenia. Łyżka sosem maślanym nad przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Skropić sos chrzanowy na przegrzebki i posypać pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
7
Piec przegrzebki pod rozgrzanym brojlerem, aż sos zacznie bąbelkować, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn