Fingerling Potato-Por z Chardą Szwajcarską i jajkami

Fingerling Potato-Por z Chardą Szwajcarską i jajkami
Fingerling Potato-Por z boczkiem szwajcarskim i jajkami to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pora, fingerling ziemniaki, ząbki czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fingerling Potato-por Hash z rzepą i jajkami, Tarta Z Porem I Szwajcarskim Chard, oraz Tarta z porem i szwajcarskim Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj olej do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj por; gotuj 8 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać ziemniaki i czosnek; gotować 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1 łyżeczkę papryki, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodaj chard; gotować 4 minuty, stale mieszając. Za pomocą łyżki, przesunąć mieszaninę ziemniaków na bok, aby 4 miejsca wielkości jajka. Rozbić 1 jajko w każdej przestrzeni; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki papryki nad jajkami. Przykryć i gotować 3 protokół; posypać ser na mieszaninie ziemniaków. Przykryć i gotować 2 minuty lub aż żółtka są lekko ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 3 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn