Fingerling Potato-Por z Chardą Szwajcarską i jajkami
Fingerling Potato-Por z boczkiem szwajcarskim i jajkami to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pora, fingerling ziemniaki, ząbki czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fingerling Potato-por Hash z rzepą i jajkami, Tarta Z Porem I Szwajcarskim Chard, oraz Tarta z porem i szwajcarskim Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj por; gotuj 8 minut, często mieszając.
Dodać ziemniaki i czosnek; gotować 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1 łyżeczkę papryki, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj chard; gotować 4 minuty, stale mieszając. Za pomocą łyżki, przesunąć mieszaninę ziemniaków na bok, aby 4 miejsca wielkości jajka. Rozbić 1 jajko w każdej przestrzeni; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki papryki nad jajkami. Przykryć i gotować 3 protokół; posypać ser na mieszaninie ziemniaków. Przykryć i gotować 2 minuty lub aż żółtka są lekko ustawione.