Filiżanki z boczkiem ze słodkich ziemniaków
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać boczek kubki ze słodkich ziemniaków Hash spróbować. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 82 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Jeśli masz boczek, cebula, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Słodkie Ziemniaki Hash Egg Cups, Bataty Z Boczkiem, oraz Słodkie ziemniaki i boczek śniadanie Hash.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 2 (24-count) nonstick mini muffin tin
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ostrożnie umieść plasterek pancetty w jednej z filiżanek muffin cyny, upewniając się, aby delikatnie wcisnąć go do filiżanki jak ciasto ciasto w skorupce ciasta. Powtórz z pozostałymi plastrami pancetty. Ostrożnie umieść drugą puszkę muffinek na pierwszej, tak aby pancetta była umieszczona pomiędzy 2 puszkami. Odwróć puszki muffinów do góry nogami i połóż na blasze i piecz w piekarniku przez 12 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostrożnie wyjąć górną puszkę muffinek.
Niech filiżanki ostygną lekko przed wyjęciem do innej blachy do pieczenia wyłożonej papierowymi ręcznikami.
W dużej patelni na średnim ogniu brązowy boczek.
Wyjmij boczek z patelni i umieść na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Na patelni z tłuszczu boczku, dodać ziemniaki, seler, cebula, czosnek, płatki czerwonej papryki, papryka i doprawić solą i pieprzem.
Saute na średnim ogniu, często mieszając, aż ziemniaki będą miękkie o 12 protokół. Pokruszyć w ugotowanym boczku i wymieszać do połączenia.
Napełnij każdą filiżankę boczku łyżką haszu i udekoruj liściem pietruszki.