Filety z fasoli i suszonych moreli

Filety z fasoli i suszonych moreli
Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filety rouget, morele, fasolki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Haricots Verts, Club 55 Haricots Verts, oraz Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rybę osuszyć, a następnie ostrymi nożami dwukrotnie skrócić skórę każdego fileta, aby zapobiec zwijaniu się na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Szczotkuj stronę skóry z 1 łyżką oleju (łącznie) i ułóż filety od strony skóry na tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
3
Boki miąższu posmarować kolejną łyżką oleju i doprawić 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Sauté haricots verts, morele, i tosty orzeszki piniowe, aż fasola będzie chrupiąca-delikatna z niektórymi złotymi krawędziami, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia, następnie wymieszać miętę i 1/4 łyżeczki soli. Podzielić na 4 talerze i ogrzać w piekarniku. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Ciepła oczyszczona patelnia i inny suchy duży ciężki patelnia (nie nonstick) na średnim ogniu 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj 1/2 łyżki oleju do jednej patelni, wirując, aby pokryć, a następnie umieść 4 filety skórą w dół na patelni, natychmiast naciskając każdy płasko łopatką, aby zapobiec zwijaniu się przed dodaniem następnego. Pozostałe 1/2 łyżki oleju zawirować na innej patelni, a następnie dodać pozostałe filety w ten sam sposób. Gotować ryby, bez obracania, naciskając płasko w razie potrzeby, aż skóra będzie złocista, a ryba będzie prawie gotowana (będzie nadal gotować z pozostałego ciepła), 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Ułóż 2 filety, skórkę do góry, nad warzywami na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10
Mżawka płytki lekko z dodatkowym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn