Filety z fasoli i suszonych moreli
Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filety rouget, morele, fasolki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Haricots Verts, Club 55 Haricots Verts, oraz Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rybę osuszyć, a następnie ostrymi nożami dwukrotnie skrócić skórę każdego fileta, aby zapobiec zwijaniu się na patelni.
Szczotkuj stronę skóry z 1 łyżką oleju (łącznie) i ułóż filety od strony skóry na tacy.
Boki miąższu posmarować kolejną łyżką oleju i doprawić 1/2 łyżeczki soli.
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Sauté haricots verts, morele, i tosty orzeszki piniowe, aż fasola będzie chrupiąca-delikatna z niektórymi złotymi krawędziami, o 4 protokół.
Zdjąć z ognia, następnie wymieszać miętę i 1/4 łyżeczki soli. Podzielić na 4 talerze i ogrzać w piekarniku. Wytrzyj patelnię.
Ciepła oczyszczona patelnia i inny suchy duży ciężki patelnia (nie nonstick) na średnim ogniu 2 minut.
Dodaj 1/2 łyżki oleju do jednej patelni, wirując, aby pokryć, a następnie umieść 4 filety skórą w dół na patelni, natychmiast naciskając każdy płasko łopatką, aby zapobiec zwijaniu się przed dodaniem następnego. Pozostałe 1/2 łyżki oleju zawirować na innej patelni, a następnie dodać pozostałe filety w ten sam sposób. Gotować ryby, bez obracania, naciskając płasko w razie potrzeby, aż skóra będzie złocista, a ryba będzie prawie gotowana (będzie nadal gotować z pozostałego ciepła), 3 do 4 minut.
Ułóż 2 filety, skórkę do góry, nad warzywami na każdym talerzu.
Mżawka płytki lekko z dodatkowym olejem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.