Filety wołowe z warzywami
Filety wołowe z warzywami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Filety Z Suma Z Warzywami Herbed, Hoisin Filety Z Łososia Z Warzywami Stir Fry, oraz Crock Pot filety z łososia i warzywa w stylu azjatyckim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj paprykę paski, cukinia, i cebula; gotować 5 protokół, często mieszając.
Dodaj 1/2 szklanki bulionu i tymianku. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Połączyć 1/2 szklanki bulionu i mąki, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki warzywnej, dobrze mieszając. Gotować, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje i bąbelki.
Steki natrzeć połówkami czosnku; posypać 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieść steki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grill, pokryty, 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Łyżka warzyw równomiernie na poszczególnych talerzach serwowania; układać steki nad warzywami.