Filety wołowe z sałatką ze starego ziarna i jarmużu
Filety wołowe ze starożytnym zbożem i sałatką z jarmużu wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na 6,87 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 740 kalorii, 53g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jarmużu, czosnek, bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 98%. Spróbuj Ancient Grain Coconut Cups with ananas Salsa, Bezglutenowe Starożytne Ciasteczka Zbożowe (Bezmleczne), oraz Sałatka tahini Kale Caesar z grzankami pełnoziarnistymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 ząbek czosnku i 1/4 łyżeczki pieprzu; naciśnij równomiernie na steki wołowe.
Połącz bulion wołowy, farro, pozostałe 2 ząbki czosnku i pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub do momentu wchłonięcia większości bulionu.
Zdjąć z ognia. Dodać jarmuż i żurawinę. Przykryć; odstawić 5 minut. Wymieszaj migdały i sok z cytryny. Doprawić solą, według uznania.
Tymczasem miejsce steki na stojaku w patelni brojlerów więc powierzchnia steków jest 2 do 3 cali od ciepła. Broil 13 do 16 minut dla średnio rzadkich (145 Stopni F) do średniej (160 stopni F) doneness, obracając raz.
Podawać z mieszanką farro.