Filety wołowe z sałatką ze starego ziarna i jarmużu

Filety wołowe z sałatką ze starego ziarna i jarmużu
Filety wołowe ze starożytnym zbożem i sałatką z jarmużu wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na 6,87 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 740 kalorii, 53g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jarmużu, czosnek, bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 98%. Spróbuj Ancient Grain Coconut Cups with ananas Salsa, Bezglutenowe Starożytne Ciasteczka Zbożowe (Bezmleczne), oraz Sałatka tahini Kale Caesar z grzankami pełnoziarnistymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 ząbek czosnku i 1/4 łyżeczki pieprzu; naciśnij równomiernie na steki wołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Połącz bulion wołowy, farro, pozostałe 2 ząbki czosnku i pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub do momentu wchłonięcia większości bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Zdjąć z ognia. Dodać jarmuż i żurawinę. Przykryć; odstawić 5 minut. Wymieszaj migdały i sok z cytryny. Doprawić solą, według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
JarmużJarmuż
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Tymczasem miejsce steki na stojaku w patelni brojlerów więc powierzchnia steków jest 2 do 3 cali od ciepła. Broil 13 do 16 minut dla średnio rzadkich (145 Stopni F) do średniej (160 stopni F) doneness, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Steki przyprawiamy solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Podawać z mieszanką farro.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn