Filety wołowe z kremem pomarańczowym

Filety wołowe z kremem pomarańczowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 495 kalorii, 39g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, udekoruj: pomarańczowe loki Skórki, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sezamowe Filety Z Łososia Pomarańczowego, Filety z czerwonego Lucjana z koprem włoskim i pomarańczą, oraz Filety z łososia polane pomarańczą z rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby posyp steki popękanym pieprzem.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
4 do 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Doprowadzić do ubijania śmietany, Marmolada, i chrzan do wrzenia na patelni na średnim ogniu, stale mieszając; zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając często, 5 minut lub aż zgęstnieje.
Podawać natychmiast ze stekami; w razie potrzeby udekorować.