Filety Basa w sosie Tomatillo
Filety Basa w sosie Tomatillo mogą być właśnie sosem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, olej kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety Basa Smażone Na Patelni Z Azjatycką Marynatą, Nie ma sobie równych pieczona Basa, oraz Almond Coated Basa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ryż, wodę i bulion w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż ryż będzie miękki i woda zostanie wchłonięta. Odstawić.
Tymczasem, w dużym garnku, doprowadzić około 2 cale wody do wrzenia.
Dodaj jalapenos i gotować przez 5 protokół, a następnie dodać pomidory. Gotować jeszcze 5 minut.
Pomidory wyjąć łyżką szczelinową i przełożyć do blendera.
Dodaj 1 ząbek czosnku, sól i 1 lub 2 jalapenos. Puree do cieczy, następnie smak, i mieszać w więcej jalapeno według uznania. Odstawić.
Rozgrzać olej kukurydziany na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 1 ząbek czosnku; gotować i mieszać, aż pachną.
Dodać filety rybne i gotować przez około 2 minuty na stronę.
Wlać sos tomatillo i wymieszać z kolendrą i sokiem z limonki. Dusić przez kilka minut, lub umieścić pod brojlerem, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Podawać rybę natychmiast na łóżku z ryżem. Łyżka sosu na wierzchu. Ciesz się swoim ulubionym zimnym napojem. Buen Apetito!