Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami)
Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,14 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, oliwki manzanillan, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Podobne przepisy to Łatwa ryba Veracruz (Pescado a la Veracruzana), Filety Z Lucjana W Opakowaniach Z Pomidorami, Oliwkami I Kaparami, oraz Duszone bakłażany i ziemniaki z pomidorami, kaparami i oliwkami.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć przez 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pomidory, 1/2 szklanki oliwek, wodę, 2 łyżki kaparów, 2 łyżki jalapeos, pietruszkę, oregano i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do zmniejszenia do 6 filiżanek. Wymieszać w 1/2 łyżeczki soli. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Ułóż rybę w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; skropić sokiem z limonki i posypać 1/2 łyżeczki soli. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Łyżka sosu nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.