Filet z łososia en Papillote z warzywami Julienne

Filet z łososia en Papillote z warzywami Julienne
Filet z łososia en Papillote z warzywami Julienne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 455 kalorii, 48g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 112 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pieprz, groszek śnieżny, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Filet z łososia en Papillote z warzywami Julienne, Grzyb-wino filet rybny En Papillote, oraz Sałatka Jarzynowa Julienne.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Weź 15 na 36-calowy kawałek pergaminu i złożyć w 1/2 jak książka. Narysuj duże 1/2 serca na papierze z fałdą papieru będącą środkiem serca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Wytnij serce i otwórz.
4
Kłaść Koper, por, marchew i groszek śnieżny na pergaminie w centrum na 1 stronę fałdu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
PorPor
5
Wymieszać sól, pieprz i zmieloną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
PieprzPieprz
SólSól
6
Posypać warzywa 1/2 soli, pieprzu i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
PieprzPieprz
SólSól
7
Łososia ułożyć na wierzchu warzyw i doprawić pozostałą solą, pieprzem i kolendrą. Wierzch z pomarańczowymi klinami i posypać wermutem. Wchodzisz na drugą stronę serca nad rybami i począwszy od górnej części kształtu serca, wchodzisz na obu krawędziach pergaminu, nakładających się fałdy jak poruszać. Po dotarciu do końcówki, przekręć kilka razy, aby szczelnie zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
WermutWermut
PomarańczowyPomarańczowy
PieprzPieprz
łosośłosoś
RybyRyby
SólSól
8
Umieść na bezpiecznym talerzu mikrofalowym i gotuj przez 4 minuty, na wysokiej w kuchence mikrofalowej lub aż ryba osiągnie 131 stopni. Ostrożnie otwórz pergamin i podawaj na kompletny posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia92
Magazyn