Filet z czerwonego Snappera to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, mąkę, sadzarki slivered migdały, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Pieczony Filet Z Lucjana, oraz Filet z okonia lub Lucjana z pomidorami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 2 Łyżki. sos, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Czosnek
2
Wlać równomiernie na rybę w płytkim naczyniu lub misce; odstawić 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć z naczynia; obie strony ryby posypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Ryby
4
Ciepło pozostałe 2 łyżki. dressing w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać rybę; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
6
Wyjąć na półmisek; przykryć, aby się ogrzać.
7
Dodać cebulę i migdały na patelni; gotować i mieszać 2 min. na średnim ogniu. Wymieszać z winem; gotować aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając. Łyżka równomiernie na rybę.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.