Filet Z Lucjana Czerwony

Filet Z Lucjana Czerwony
Filet z czerwonego Snappera to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, mąkę, sadzarki slivered migdały, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Pieczony Filet Z Lucjana, oraz Filet z okonia lub Lucjana z pomidorami i cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 Łyżki. sos, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
2
Wlać równomiernie na rybę w płytkim naczyniu lub misce; odstawić 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć z naczynia; obie strony ryby posypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
4
Ciepło pozostałe 2 łyżki. dressing w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać rybę; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Wyjąć na półmisek; przykryć, aby się ogrzać.
7
Dodać cebulę i migdały na patelni; gotować i mieszać 2 min. na średnim ogniu. Wymieszać z winem; gotować aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając. Łyżka równomiernie na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CebulaCebula
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia2
Magazyn