Filet wołowy z pieprzem

Filet wołowy z pieprzem
Filet wołowy z pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, stek z polędwicy wołowej, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Spróbuj Filet z podeszwy z kaparami i zielonym pieprzem, Wołowina z kruszonym pieprzem, oraz Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiażdżyć 1 1/2 łyżeczki pieprzu, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Przykryć mały ciężki rondel sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pokruszone ziarna pieprzu i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
3
Dodaj koniak; podgrzewaj tylko do ogrzania. Zapal się długim zapałką; niech płomienie gasną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
4
Dodaj bulion wołowy; gotować na dużym ogniu 5 minut lub aż zmniejszy się o połowę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
5
Owiń uchwyt małej patelni nonstick folią aluminiową. Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj stek i gotować 2 minuty z każdej strony. Natychmiast umieść patelnię w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut. Stek włączyć i gotować dodatkowe 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Umieść stek na talerzu do serwowania i utrzymuj ciepło, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj mieszaninę bulionu zmniejszona, woda, i pozostałe 1/2 łyżeczka pieprzu do kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Umieścić na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Pokroić mięso w plastry o grubości 1/4 cala. Mieszankę bulionu łyżka na mięso, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn