Filet Nadziewany Mignon Bites

Filet Nadziewany Mignon Bites
Filet nadziewany Mignon Bites to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 20. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 23 minuty. Jeśli masz boczek, serek, papryka jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Filet Nadziewany Mignon Bites, Filet Nadziewany Krabem Mignon, oraz Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn.

Instrukcje

1
Pokrój steki w paski o szerokości 1/2 cala. Funt paski do około połowy ich pierwotnej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Umieścić stek w misce; wlać włoski sos na mięso; pozostawić do marynowania co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać razem Serek i pieprz Jalapeno w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zdjąć paski z marynaty i ułożyć na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Na każdym pasku rozprowadzić około 1 łyżeczki masy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Zdjąć paski z marynaty i położyć na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
8
Na każdym pasku rozprowadzić około 1 łyżeczki masy serowej. Złóż mięso wokół mieszaniny twarogu tworząc kulkę. Każdą kulkę owinąć plasterkiem boczku. Zabezpieczyć boczek nasączonymi wodą wykałaczkami lub metalowymi szaszłykami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BoczekBoczek
WodaWoda
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
WykałaczkiWykałaczki
9
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż stek nie będzie już różowy, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 23 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn