Filet Nadziewany Mignon Bites

Filet Nadziewany Mignon Bites
Filet nadziewany Mignon Bites to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 20. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 23 minuty. Jeśli masz boczek, serek, papryka jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Filet Nadziewany Mignon Bites, Filet Nadziewany Krabem Mignon, oraz Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn.

Instrukcje

1
Pokrój steki w paski o szerokości 1/2 cala. Funt paski do około połowy ich pierwotnej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Umieścić stek w misce; wlać włoski sos na mięso; pozostawić do marynowania co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Wymieszać razem Serek i pieprz Jalapeno w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Zdjąć paski z marynaty i ułożyć na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Na każdym pasku rozprowadzić około 1 łyżeczki masy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
6
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Zdjąć paski z marynaty i położyć na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
8
Na każdym pasku rozprowadzić około 1 łyżeczki masy serowej. Złóż mięso wokół mieszaniny twarogu tworząc kulkę. Każdą kulkę owinąć plasterkiem boczku. Zabezpieczyć boczek nasączonymi wodą wykałaczkami lub metalowymi szaszłykami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
BoczekBoczek
WodaWoda
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
WykałaczkiWykałaczki
9
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż stek nie będzie już różowy, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 23 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn