Filet Nadziewany Mignon Bites
Filet nadziewany Mignon Bites to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 20. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 23 minuty. Jeśli masz boczek, serek, papryka jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Filet Nadziewany Mignon Bites, Filet Nadziewany Krabem Mignon, oraz Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn.
Instrukcje
Pokrój steki w paski o szerokości 1/2 cala. Funt paski do około połowy ich pierwotnej grubości.
Umieścić stek w misce; wlać włoski sos na mięso; pozostawić do marynowania co najmniej 2 godziny.
Wymieszać razem Serek i pieprz Jalapeno w misce; odstawić.
Zdjąć paski z marynaty i ułożyć na płaskiej powierzchni.
Na każdym pasku rozprowadzić około 1 łyżeczki masy serowej.
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Zdjąć paski z marynaty i położyć na płaskiej powierzchni.
Na każdym pasku rozprowadzić około 1 łyżeczki masy serowej. Złóż mięso wokół mieszaniny twarogu tworząc kulkę. Każdą kulkę owinąć plasterkiem boczku. Zabezpieczyć boczek nasączonymi wodą wykałaczkami lub metalowymi szaszłykami.
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż stek nie będzie już różowy, około 4 minut na stronę.