Filet Mignon z Truflowanym Ragoût grzybowym

Filet Mignon z Truflowanym Ragoût grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Filet Mignon z Truflowanym Ragoût grzybowym. Na 8,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 809 kalorii, 38g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pieczarki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet Mignon z sosem grzybowym, Filet Mignon z sosem pieczarkowym Mascarpone, oraz Filet Mignon z sosem pieczarkowym z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj posiekany czosnek i majeranek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
CzosnekCzosnek
3
Dodać grzyby; wrzucić do herbu z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
4
Posypać solą. Przykryć i gotować, aż grzyby uwolnią swoje soki, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
5
Dodaj bulion z kurczaka, Wino i śmietanę do ubijania i zagotuj. Gotować na wolnym ogniu, aż grzyby będą miękkie i sos pieczarkowy, około 5 minut. Doprawiamy pieczarkową ragout do smaku solą i pieprzem. (Ragout można zrobić 3 godziny wcześniej. Przykryć patelnię i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
GrzybyGrzyby
SOSSOS
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzej ciężką patelnię średnią na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj olej z orzeszków ziemnych i pochyl patelnię do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Steki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
9
Dodaj do patelni i gotować do pożądanej doneness, o 4 protokół na stronę średnio rzadkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Przenieś steki na talerze. Rewarm grzyby ragout w patelni na średnim ogniu, często mieszając. Łyżka ragout częściowo na steki i na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Grzyby skropić na każdym talerzu 1/4 łyżeczki oleju truflowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
GrzybyGrzyby
12
* Dostępne na rynkach włoskich, sklepach z artykułami spożywczymi i niektórych supermarketach.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn