Filet Mignon z Truflowanym Ragoût grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Filet Mignon z Truflowanym Ragoût grzybowym. Na 8,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 809 kalorii, 38g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pieczarki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet Mignon z sosem grzybowym, Filet Mignon z sosem pieczarkowym Mascarpone, oraz Filet Mignon z sosem pieczarkowym z czerwonego wina.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj posiekany czosnek i majeranek; smażyć 30 sekund.
Dodać grzyby; wrzucić do herbu z masłem.
Posypać solą. Przykryć i gotować, aż grzyby uwolnią swoje soki, o 13 protokół.
Dodaj bulion z kurczaka, Wino i śmietanę do ubijania i zagotuj. Gotować na wolnym ogniu, aż grzyby będą miękkie i sos pieczarkowy, około 5 minut. Doprawiamy pieczarkową ragout do smaku solą i pieprzem. (Ragout można zrobić 3 godziny wcześniej. Przykryć patelnię i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej ciężką patelnię średnią na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj olej z orzeszków ziemnych i pochyl patelnię do płaszcza równomiernie.
Steki posypać solą i pieprzem.
Dodaj do patelni i gotować do pożądanej doneness, o 4 protokół na stronę średnio rzadkie.
Przenieś steki na talerze. Rewarm grzyby ragout w patelni na średnim ogniu, często mieszając. Łyżka ragout częściowo na steki i na talerze.
Grzyby skropić na każdym talerzu 1/4 łyżeczki oleju truflowego.
* Dostępne na rynkach włoskich, sklepach z artykułami spożywczymi i niektórych supermarketach.