Filet Mignon z szarym sosem POUPON

Filet Mignon z szarym sosem POUPON
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Filet Mignon z szarym sosem POUPON. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz grey Poupon zbieraj gruboziarnistą musztardę, sherry, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to GREY POUPON Saucy Fish, Szary POUPON-klonowy łosoś, oraz Szary POUPON kremowy szpinak.

Instrukcje

1
Steki przyprawiamy pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać steki; gotować 2 do 3 min. z każdej strony lub aż równomiernie zbrązowieje z obu stron. Gotować 3 do 4 min. na średnim ogniu lub aż steki są średnie doneness (160F), obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
4
Usuń steki z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Wyrzucić kapiele z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać cebulę na patelni; gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać sherry; gotować 1 min., stale mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać ze śmietaną i musztardą; gotować 5 min. lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Steki podawać z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn