Filet Mignon z sosem z czerwonego wina może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Za $4.17 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 335 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga bulionu wołowego, oregano, oliwy z oliwek i cebuli. Z łyżką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Filet Mignon z sosem z czerwonego wina, Filet Mignon z czerwonym winem-sos chrzanowy, oraz Filet Mignon z sosem z czerwonego wina grzybowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cebulę na 1 łyżce masła do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj czosnek, 1/4 łyżeczki soli i oregano; gotuj i mieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj koncentrat pomidorowy; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Stopniowo ubijaj wino. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Odcedź sos i wróć na patelnię. Stopniowo mieszaj pozostałe masło, aż się rozpuści.
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
8
Skrop olejem. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°). Przykryj i odstaw na 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala