Filet Mignon z pieprzem Cabernet Demi-glace
Filet Mignon z pieprzem Cabernet Demi-glace jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1517 kalorii, 118g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 20,53 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bazę wołową, skrobię kukurydzianą, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet Mignon z sosem Cabernet, Filet zapiekany mignon z sosem Cabernet, oraz Filet Mignon z sosem pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony filetów przyprawiamy solą i pieprzem.
Umieść filety na grillu pod kątem 45 stopni, aby ustalić ładne ślady grilla. Gdy filet osiągnie temperaturę wewnętrzną od 125 do 130 stopni dla średnio rzadkich, wyjmij stek z grilla i pozostaw na 5 minut przed podaniem.
Talerz każdego fileta z pieprzem Cabernet Demi-glace i ulubionymi dodatkami.
W rondlu na średnim ogniu, podsmażyć grzyby, szalotki i ziarna pieprzu w oleju. Gdy szalotka jest delikatna, spalić czerwonym winem i zmniejszyć o dwie trzecie.
Ubić razem redukcję i demi-glace, aż będzie gładka.
Ubij śmietanę i bazę wołową.
Połącz kilka łyżeczek skrobi kukurydzianej (lub więcej w razie potrzeby) z niewielką ilością zimnej wody, aby uzyskać zawiesinę.
Dodać zawiesinę do sosu zagęścić; gotować przez 1 minutę, a następnie usunąć z ognia.