Figi Z Boczkiem Bezglutenowym
Bezglutenowy bekon owinięte figi może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 64 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, orzechy pistacjowe, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Figi Owinięte Boczkiem, Figi Owinięte Boczkiem, oraz Figi Owinięte Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z natryskiem do gotowania.
Każdy plasterek boczku przeciąć na pół.
Cut szczeliny w każdej figi; rzeczy z orzechami.
Ułożyć liść bazylii na pasku boczku; owinąć wokół fig.
Umieść szew w dół na patelni.
Piec 8 do 10 minut lub aż bekon jest brązowy.
Podawać na ciepło z wykałaczkami.