Figi w kocyku
Figi w kocu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 561 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, zmielony cynamon, figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Figi w kocu z kozim serem, Figi w kocu z kozim serem, oraz Świnia Dee w kocu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Jajka, mleko, wanilia i sól ubić w płytkim naczyniu.
Połącz suszone figi, suszone morele, orzechy, cukier granulowany i cynamon w małej misce i wrzuć do połączenia.
Zanurz 4 kromki chleba w mieszaninie jaj, a następnie przenieś na czystą powierzchnię. Każdy kromka wymieszać z jedną czwartą mieszanki owocowo-orzechowej, następnie zanurzyć Pozostałe kromki chleba w mieszaninie jajecznej i nacisnąć na wierzch, aby zrobić 4 kanapki.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, gotować kanapki, aż złoty kolor, o 4 protokół na stronę, dodając więcej masła na patelni w razie potrzeby.
Przenieść kanapki do przygotowanej blachy do pieczenia i piec, aż puffy i gotowane przez, 7 do 8 protokół.
Tymczasem wytrzeć patelnię.
Dodać brązowy cukier, pozostałe 4 łyżki masła i 3 łyżki wody; gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Każdą kanapkę pokroić na pół i skropić sosem z brązowego cukru.