Figi i Prosciutto Crostata

Figi i Prosciutto Crostata
Figa i Prosciutto Crostata wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Jeśli masz serek, jajko, prosciutto i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ułożyć ciasto na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozłóż serek na skórce pozostawiając granicę 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Posypać przyprawą ziół cytrusowych. Wierzch z konfiturą figową. Fold granicy na fig rozprzestrzeniania i góry z paskami prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem FigowyDżem Figowy
ProsciuttoProsciutto
PrzyprawyPrzyprawy
6
Lekko ubić jajko z 1 łyżką wody. Użyj szczotki do ciast, aby umyć krawędź Skórki jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
7
Piec w piekarniku przez 15 do 18 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić 5 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn