Figi i Prosciutto Crostata
Figa i Prosciutto Crostata wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Jeśli masz serek, jajko, prosciutto i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Ułożyć ciasto na blasze do pieczenia.
Rozłóż serek na skórce pozostawiając granicę 1 cala.
Posypać przyprawą ziół cytrusowych. Wierzch z konfiturą figową. Fold granicy na fig rozprzestrzeniania i góry z paskami prosciutto.
Lekko ubić jajko z 1 łyżką wody. Użyj szczotki do ciast, aby umyć krawędź Skórki jajkiem.
Piec w piekarniku przez 15 do 18 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Ostudzić 5 minut przed podaniem.