Figi i kozi ser Pitas
Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chèvre, pieczywo pita, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Falafel Pitas z sosem z koziego sera, oraz Grillowane Portobello-Kozi Ser Pitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć pieczywo pita na dwóch 12-przez 15-calowych blach do pieczenia i piec, aż lekko złoty i lekko chrupiące na brzegach, 6 do 8 protokół.
Podczas gdy pieczywo jest jeszcze ciepłe, posmaruj oliwą z oliwek i obficie natrzyj ścięte boki ząbka czosnku.
Pokrój wzdłuż na kliny o grubości 1/4 cala. Rozłóż kliny na chlebie. Na wierzch pokruszyć kozi ser i skropić miodem.
Posypać liśćmi tymianku, solą i pieprzem do smaku.