Fidget pie

Fidget pie
Fidget pie takes around 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Ten przepis z BBC Good Food ma 72 fanów. Jeśli masz cebulę, cydr, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fidget Spinner Cookies, Fidget Spinner Cookies, oraz Szarlotka bez cukru-ciasto bez cukru może być smaczne, możesz zrobić szarlotkę bez cukru w domu.

Instrukcje

1
Aby zrobić ciasto, przełóż mąkę do dużej miski z 1 łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średnim rondlu rozgrzać smalec i 210 ml wody, aż smalec się roztopi i woda się tylko gotuje. Ostrożnie wlać gorący płyn do mąki i wymieszać drewnianą łyżką. Gdy mieszanina się połączy, przełóż ją na mąkę i lekko ugniataj, aby uzyskać ciasto. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Aby zrobić nadzienie, wymieszać wieprzowinę, cydr, 1 łyżeczkę soli, szałwii, buławy i cukru razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj boczek, cebulę, jabłko i ziemniaki do mieszaniny. Po raz kolejny wymieszać naprawdę dobrze najlepszym sposobem, aby to zrobić jest z rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Na blasze do pieczenia umieścić 22-centymetrową puszkę do ciasta springform, bez podstawy. Spód puszki wyłożyć warstwą tłustego papieru i dobrze posmarować boki. Na lekko posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj dwie trzecie ciasta na duże koło i użyj go do ułożenia blaszki, tak aby ciasto lekko zachodziło na krawędź. Odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
7
Pozostałe ciasto zwijamy, aby uformować pokrywkę wystarczająco dużą, aby przykryć ciasto. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Włóż nadzienie do obudowy ciasta i dobrze dociśnij.
9
Umyj brzegi pudeł z odrobiną wody i przykryj pokrywką. Zagniataj krawędzie i umyj całość ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Piec przez 1 godzinę, a następnie wyłączyć ogień i pozostawić ciasto do ostygnięcia w piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 1 godzinę przed jedzeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Ciasto działa bardzo dobrze z Lambrusco Dolce, późnych zbiorów Riesling i Vin Santo. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Chateau Chantal późne żniwa Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn