Fettuccine-Vegetable Toss
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Fettuccine-warzyw wrzucić spróbować. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 16G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Vegetable Toss, Parmezan Jarzynowy, oraz Spaghetti & Vegetable Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Marchew podsmażyć na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 3 do 4 minut. Wymieszać grzyby, cebula, i czosnek, i podsmażyć 3 do 4 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Dodaj szpinak, i gotować 2 do 3 protokół lub aż zwiędnie. Wymieszać z sosem Alfredo, serem, bazylią i gotowanym na gorąco makaronem, mieszając aż do wymieszania. Gotować 1 do 2 minut lub tylko do dokładnie ogrzanego. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dekorować, w razie potrzeby.
*1/2 (16-oz.) opakowanie fettuccine może zostać zastąpione.