Fettuccine Primavera może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis zawiera 6 porcji z 256 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Mieszanka papryki, letniej dyni, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 54%, to danie jest solidne. Fettuccine Primavera, Fettuccine Primavera, oraz Fettuccine Primavera są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w dużym rondlu zagotuj 3/4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fettuccine
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cukinię, żółtą dynię, brokuły, czerwoną paprykę, marchewkę, cebulę, bazylię i sól. Wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące.
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i pozostały bulion do uzyskania gładkości; wymieszać z mieszanką warzywną. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne