Favorite Mexicorn Chip Dip

Favorite Mexicorn Chip Dip
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Ulubiony Mexicorn Chip Dip może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, pomidory z puszki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Mexicorn Cornbread, Sałatka Meksykańska, oraz Mexicorn Grits.

Instrukcje

1
Połączyć kukurydzę, pomidory, majonez, i ser Cheddar w misce, aż dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn