Fava Bean Toasts: Bruschetta con le Fave

Fava Bean Toasts: Bruschetta con le Fave
Fava Bean Toasts: Bruschetta con le Fave wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Doskonale sprawdza się jako przystawka śródziemnomorska. Udaj się do sklepu i odebrać okrągły chleb chłopski, shucked fasola fava, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Fava Bean Toasts: Bruschetta con le Fave, Fasola Fava I Rzodkiewka Bruschetta, oraz Przecier Z Fasoli Fava I Bruschetta.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotować fasolę fava we wrzącej wodzie, aż będzie bardzo miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
WodaWoda
SólSól
2
Odcedzić i odświeżyć w kąpieli lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
3
Odcedzić ponownie na papierowych ręcznikach, a następnie obrać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Umieścić fasolę w misce robota kuchennego i pulse, skropić w 4 łyżki oliwy z oliwek, aby gładkie puree. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
W dużej patelni o dużym dnie podgrzać pozostały olej na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek i kromki chleba, kilka na raz, i smażyć na oleju, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Wyjąć chleb, posmarować puree fava, posypać posiekanym koprem włoskim i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
ChlebChleb

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn