Faszerowany Indyk London Broil
Stuffed Turkey London Broil może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, orzeszki piniowe,Serek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj London Broil, London Broil, oraz London Broil dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Ostrym nożem pokroić głębokie cięcie poziomo w grubą stronę piersi indyka, pozostawiając głęboką kieszeń.
Wymieszać razem szpinak, brązowy ryż, serek, orzeszki piniowe, ziele angielskie, sól, i czarny pieprz, aż dobrze połączone. Jeśli farsz nie trzyma się razem, wymieszaj trochę więcej twarogu.
Włożyć indyka do przygotowanego naczynia do pieczenia, a masę ryżową włożyć do kieszeni piersi indyka. Użyj szaszłyków, aby utrzymać zamkniętą pierś indyka. Top mięso z cienkimi plastrami masła; przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż indyk nie będzie już różowy, a farsz będzie gorący, około 1 godziny.
Wyjąć folię, i powrót pierś z indyka do piekarnika, aż dobrze rumiane, o 45 Więcej minut. Podlewać od czasu do czasu sokami z patelni. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części piersi, w farszu, powinien czytać 165 stopni F (75 stopni C). Pokroić w poprzek ziarna mięsa, aby służyć.