Faszerowany Chleb Francuski

Faszerowany Chleb Francuski
Przepis Nadziewane francuski chleb może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 374 kalorie, 7G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, serek śmietankowy, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Faszerowany Chleb Francuski, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Chleb Francuski Nadziewany Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bochenek pokroić wzdłuż i usunąć nadmiar ciasta od wewnątrz, aby zrobić miejsce na farsz. W średniej wielkości misce, połączyć wszystkie pozostałe składniki i dobrze wymieszać. Napełnij wydrążony chleb mieszaniną. Ponownie zmontować Bochenek, owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, około 3 godzin. Aby służyć, pokroić bochenek na 1-calowe sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn