Faszerowane papryczki jalapeno
Faszerowane papryczki jalapeno to przystawka dla 15 osób. Jedna porcja zawiera 161 kalorii , 8 g białka i 11 g tłuszczu . Za 57 centów za porcję przepis ten pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup papryczki jalapeno, mieszankę serów, pikantną mieszankę przypraw do panierki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 45 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 65% . Tacos z polędwicą łosia z marynowanymi papryczkami jalapeno , grillowane burgery z indyka z pieczonymi papryczkami jalapeno i sosem BBQ oraz wegetariańskie faszerowane muszle są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Paprykę pokrój wzdłuż, usuń nasiona i rdzeń; napełnij serem.
Rozwałkuj kiełbaskę wałkiem między dwiema warstwami folii spożywczej.
Zdejmij folię z kiełbaski i owiń każdą papryczkę jalapeno cienką warstwą kiełbaski.
Obtocz papryki w pikantnej, przyprawionej mieszance.
Piec w temperaturze 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita) przez 15 do 25 minut lub do momentu, aż danie będzie brązowe i skwierczące, a ser się rozpuści.