Faszerowane grzyby z kiełbasą
Nadziewane grzyby z kiełbasą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis zawiera 24 porcje z 240 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Faszerowane grzyby z kiełbasą, Pieczarki Nadziewane Kiełbasą, oraz Pieczarki Nadziewane Kiełbasą.
Instrukcje
Przygotuj drewniany piec ceglany zgodnie ze wskazówkami producenta lub rozgrzej konwencjonalny piekarnik do 400 stopni F.
Aby zrobić farsz, połóż rodzynki, oliwki, orzeszki pinii, pietruszkę i czosnek na desce do krojenia i posiekaj wszystko; włożyć do miski.
Dodaj kiełbasę i 1/2 szklanki sera.
Skrop farsz około 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aby zwilżyć i dopraw solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki; dobrze wymieszaj rękami, aby połączyć.
Włóż bułkę tartą do innej miski, skrop odrobiną oliwy z oliwek i dodaj 1/4 szklanki pecorino; dopraw solą i pieprzem.
Naoliwić spód i boki naczynia glinianego lub żaroodpornego, które jest wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie grzyby w jednej warstwie. Ułóż grzyby Ciasno na patelni, pokrywką do dołu; dopraw wnętrze solą i pieprzem i skrop oliwą z oliwek. Każdy grzyb nadziewać dużą łyżką nadzienia kiełbasianego i posypać bułką tartą; skrop jeszcze większą ilością oleju.
Piec przez 20 minut, aż farsz się zrumieni, a grzyby zmiękną, okresowo obracając naczynie, aby uzyskać równomierne gotowanie.