Faszerowana Papryka Wiśniowa
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Nadziewane papryki wiśniowe może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kiełbasę, jajko, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Faszerowana Papryka Wiśniowa, Papryka Wiśniowa Faszerowana Na Gorąco, oraz Faszerowana Papryka Wiśniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Paprykę odsączyć i usunąć wszystkie nasiona.
W średniej misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, kiełbasę, ser i jajko; dobrze wymieszać. Dodać mieszankę mięsną do papryki.
Piec przez 30 minut. Faszerowane papryki najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.