Faszerowana Papryka Wiśniowa
Nadziewane papryka Wiśniowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser pecorino i grzanki z bagietki, oliwę z oliwek, paprykę wiśniową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Faszerowana Papryka Wiśniowa, Papryka Wiśniowa Faszerowana Na Gorąco, oraz Marynowana Nadziewana Papryka Wiśniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić łodygi papryki wiśniowej i wyrzucić. Zeskrobać żeberka i nasiona. W ceramicznej lub szklanej misce przykryj paprykę wiśniową octem. Odchudzać paprykę z talerzem i przechowywać w lodówce na noc.
Odcedzić paprykę; octu zapisać do innego użycia. Dodać do każdej papryki 1 filet anchois i 2 kapary. Zapakuj paprykę do szklanego słoika.
Dodać nasiona kopru włoskiego i tyle oliwy z oliwek, aby całkowicie pokryć paprykę; przechowywać w lodówce.
Podawać z serem Pecorino i tostami.