Faszerowana Papryka: Aji

Faszerowana Papryka: Aji
Faszerowana papryka: Aji może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 15g tłuszczu i w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Foodnetwork wymaga chili w proszku, pomidorów, papryki i papryki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Jest to niedrogie przepis dla fanów latynoamerykańskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 83%. Spróbuj SOS Aji, Sancocho Z Aji, oraz Aji Guacamole dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zacznij od włożenia połówki zielonej papryki do garnka z wodą, na tyle, aby je przykryć. Gotuj paprykę, aż kolor skórki zacznie zmieniać się na jaśniejszy zielony i staną się bardzo lekko miękkie (około 2 do 3 minut); natychmiast zdejmij z ognia i umieść paprykę w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W międzyczasie podsmaż ośmiornicę w odrobinie oleju na średnim ogniu, aż będzie ugotowana, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Wymieszaj pomidory, posiekaną zieloną, żółtą i pomarańczową paprykę oraz chili w proszku. Dusić przez około 5 do 10 minut lub do momentu, aż mieszanina stanie się lekko miękka. Połówki papryki faszerować mieszanką ośmiornicy i włożyć do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
OśmiornicaOśmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Umieść naczynie do pieczenia na grillu. Zamknij pokrywę i gotuj przez 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 55 dolarów.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr/l.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn