Fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi
Fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 90 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z szalotką, orzechami laskowymi i estragonem, Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi, oraz Fasolka szparagowa pieczona w czosnku i szalotka z orzechami laskowymi.
Instrukcje
Połącz 2 ćwiartki wody i 1 łyżkę soli w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową; gotować 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, wirując do herbu.
Dodaj szalotki i smażyć przez 3 minuty lub do złotego koloru.
Dodać fasolę, 1/4 łyżeczki soli, i pieprz; wrzucić do herbu. Gotować przez 2 minuty lub aż fasola zostanie dokładnie podgrzana.
Posypać orzechami laskowymi.