Fasolka szparagowa z szalotką

Fasolka szparagowa z szalotką
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański dodatek? Fasolka szparagowa z szalotką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 76 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, sól, paręświeża fasolka szparagowa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Z łyżką wynik 62%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka Szparagowa Z Szalotką, Szalotka i fasolka szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z szalotką.

Instrukcje

1
Gotuj zieloną fasolkę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż grzyby i szalotki na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj fasolkę szparagową, sól, koperek i pieprz; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn