Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną

Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną
Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ząbki czosnku, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną, Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami, oraz Masło cytrynowe fasolka szparagowa z prażonymi migdałami boczek i Feta.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 5 do 7 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz fasolę w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć 1 minutę lub aż złoty. Wymieszać w zielonej fasoli, skórka cytryny, sól, i pieprz; smażyć 4 minut lub aż fasola są dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj sok z cytryny i migdały; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn