Fasolka szparagowa z migdałami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Fasolka szparagowa z migdałami może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka migdałów, boczek, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z migdałami, Fasolka Szparagowa Z Migdałami, oraz Algierska Fasolka Szparagowa Z Migdałami.
Instrukcje
Usunąć oba końce fasoli, rozbić na pół i dokładnie umyć.
Umieść w dużym garnku i dodaj wodę 3 do 4 cali od góry.
Dodać boczek i gotować do miękkości.
Wyjąć boczek z wody do gotowania i wyrzucić.
Usunąć fasolę i umieścić w dużej misce, dodać migdały i wrzucić.