Fasolka szparagowa z grilla

Fasolka szparagowa z grilla
Fasolka szparagowa z grilla może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 porcjom. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 5 g białka i 5 g tłuszczu. Za 91 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, brązowy cukier, fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny na Dzień Ojca. Ten przepis jest typowy dla kuchni grillowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i przyjazną dla fodmap. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy obejmują przepis na łososia w glazurze z grilla z fasolką szparagową i kukurydzą, fasolkę szparagową z sfermentowaną czarną fasolą, czyli brudną fasolkę szparagową oraz smażoną fasolkę szparagową – najzdrowszy sposób jedzenia fasolki szparagowej.

Instrukcje

1
Umieść posiekany boczek w dużym rondlu i smaż na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie równomiernie rumiany i chrupiący, od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjmij boczek i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Spuść tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na patelni wymieszaj ocet, biały cukier i brązowy cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Odcedź 2 puszki fasolki szparagowej i dodaj je do mieszaniny octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Wlać 2 nieodsączone puszki fasoli do mieszanki i wmieszać boczek z powrotem do fasoli. Lekko wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, a smaki się wymieszają, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje ulubione dania z grilla. Różowe orzeźwia w wysokich temperaturach i uzupełnia słodko-pikantne sosy i nacierania. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grilla, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostka wołowego. Cuvee ślubne Iron Horse z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
To najbardziej romantyczna szampana Iron Horse. Opisujemy je jako niebezpiecznie, rozkosznie łatwe do picia, owocowe, wytrawne i eleganckie, z drobnymi bąbelkami i niezwykle długim finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn