Fasolka szparagowa z bułką tartą z masłem cytrynowym
Fasolka szparagowa z bułką tartą z masłem cytrynowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, sól morska, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z bułką tartą cytrynowo-Tymiankową, Fasolka szparagowa z cytrynową bułką tartą i migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Meyer Lemon Vinaigrette & Parmezan Bułka Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj panko; mieszać stale przez 2 minuty lub do złotego koloru.
Zdjąć z ognia. Wymieszać skórkę i 1/4 łyżeczki soli.
Napełnij duży rondel 2/3 pełnej wody; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę soli.
Dodać fasolę; gotować 2 protokół. Napełnij dużą miskę 2/3 pełną lodowatej wody.
Fasolę przełożyć do lodowatej wody do ostygnięcia; odcedzić.
Dodaj olej do patelni na średnim ogniu.
Dodaj fasolę; smażyć, stale mieszając, 3 minuty lub do ogrzania.
Dodaj sok z cytryny i migdały; smażyć 1 minutę. Doprawić pieprzem.
Dodać polewę panko; podawać.