Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym vinaigrette

Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym vinaigrette
Fasolka szparagowa w Chunky Tomato Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 114 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylia, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym, oraz Kremowe Pesto Rigatoni z grubym pomidorem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 7 składników w średniej misce; wrzucić dobrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz octy, olej i cukier, dobrze mieszając trzepaczką do drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać mieszankę pomidorową; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
5
Fasola umyć; wykończenia końce, i usunąć sznurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Pokroić na 2-calowe kawałki. Ułóż fasolę w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i parować 5 do 7 minut lub do chrupkiego przetargu; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
W dużej misce umieścić fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać mieszaninę pomidorów do zielonej fasoli i wrzucić delikatnie. Okładka; chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia53
Magazyn