Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym vinaigrette
Fasolka szparagowa w Chunky Tomato Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 114 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylia, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym, oraz Kremowe Pesto Rigatoni z grubym pomidorem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w średniej misce; wrzucić dobrze.
Połącz octy, olej i cukier, dobrze mieszając trzepaczką do drutu.
Wlać mieszankę pomidorową; wrzucić delikatnie.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Fasola umyć; wykończenia końce, i usunąć sznurki.
Pokroić na 2-calowe kawałki. Ułóż fasolę w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i parować 5 do 7 minut lub do chrupkiego przetargu; spuścić.
W dużej misce umieścić fasolkę szparagową.
Dodać mieszaninę pomidorów do zielonej fasoli i wrzucić delikatnie. Okładka; chill 1 godzina.