Fasolka szparagowa prosta
Przepis prosty fasolka szparagowa może być wykonana w około 10 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 25 centów za porcję. Ta przystawka ma 25 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka zielonej fasoli, szalotka, vinaigrette, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Prosta, Prosty Czosnek Parmezan Fasola Szparagowa, oraz Prosty Czosnek Parmezan Fasola Szparagowa.
Instrukcje
Można zrobić wcześniej w ciągu dnia. Odetnij szczyty, ale nie kręcone ogony (wyglądają lepiej w stylu rustykalnym), z zielonej fasoli. Gotować w osolonej wodzie przez 3 minuty, aż będzie miękka. Przygotuj miskę mrożonej wody.
Fasolę odcedzić i zanurzyć w wodzie na 3 minuty, następnie dobrze odcedzić i wywinąć na talerz. Drobno posiekać szalotkę, rozsypać fasolę i posypać winegretem. Odstawić do ostygnięcia.