Fasolka szparagowa prosta

Fasolka szparagowa prosta
Przepis prosty fasolka szparagowa może być wykonana w około 10 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 25 centów za porcję. Ta przystawka ma 25 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka zielonej fasoli, szalotka, vinaigrette, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Prosta, Prosty Czosnek Parmezan Fasola Szparagowa, oraz Prosty Czosnek Parmezan Fasola Szparagowa.

Instrukcje

1
Można zrobić wcześniej w ciągu dnia. Odetnij szczyty, ale nie kręcone ogony (wyglądają lepiej w stylu rustykalnym), z zielonej fasoli. Gotować w osolonej wodzie przez 3 minuty, aż będzie miękka. Przygotuj miskę mrożonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Fasolę odcedzić i zanurzyć w wodzie na 3 minuty, następnie dobrze odcedzić i wywinąć na talerz. Drobno posiekać szalotkę, rozsypać fasolę i posypać winegretem. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn