Fasolka szparagowa i grzyby Julii

Fasolka szparagowa i grzyby Julii
Julia ' s Green Beans & Mushrooms to przystawka, która serwuje 2. Jedna porcja zawiera 163 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, oliwę z oliwek, ser romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z grzybami, Fasolka szparagowa z grzybami, oraz Fasolka szparagowa z grzybami.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 4-7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie na małej patelni podsmaż grzyby na oleju i maśle do miękkości. Dodaj płatki pietruszki, przyprawioną sól, czosnek w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj bułkę tartą; gotuj, aż lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4
Odcedź fasolę; wymieszaj z mieszanką grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn