Fasolka szparagowa Arica i Feta
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Fasolka szparagowa Arica i Feta może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 102 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 32 fanów. Jeśli masz sól i mielony pieprz, czosnek, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z fetą, Fasolka szparagowa z fetą, oraz Fasolka szparagowa w vinegrette z fetą.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Czerwoną paprykę i czosnek wymieszać na rozgrzanym oleju; doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotować i mieszać, aż papryka będzie miękka, 5 do 7 protokół.
Wymieszaj zieloną fasolkę z czerwoną papryką.
Wlać białe wino na mieszaninę zielonej fasoli.
Umieścić pokrywę na patelni i gotować, aż zielona fasola są miękkie, o 10 protokół.
Wymieszać mieszaninę zielonej fasoli.
Posypać serem feta. Wymień pokrywę i kontynuuj gotowanie, aż feta zmięknie, o 3 protokół.