Fasolka po pieczeniu Eriki
Fasolka po pieczeniu Eriki to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brązowy cukier, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 18%. Spróbuj Niekonwencjonalny Rugelach Eriki, "Niekonwencjonalny" Rugelach Eriki, oraz Słodkie żeberka Eriki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach.
Połączyć wieprzowinę i fasolę, cebula, brązowy cukier, sos Worcestershire, i musztarda w naczyniu zapiekanka 2-quart. Osuszony boczek posiekać i wymieszać z mieszaniną wieprzowiny i fasoli. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 90 minut.