Fasolka po pieczeniu Eriki

Fasolka po pieczeniu Eriki
Fasolka po pieczeniu Eriki to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brązowy cukier, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 18%. Spróbuj Niekonwencjonalny Rugelach Eriki, "Niekonwencjonalny" Rugelach Eriki, oraz Słodkie żeberka Eriki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Połączyć wieprzowinę i fasolę, cebula, brązowy cukier, sos Worcestershire, i musztarda w naczyniu zapiekanka 2-quart. Osuszony boczek posiekać i wymieszać z mieszaniną wieprzowiny i fasoli. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 90 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn